Logo da.decormyyhome.com

Hvilket er bedre: komfur eller gaskomfur?

Hvilket er bedre: komfur eller gaskomfur?
Hvilket er bedre: komfur eller gaskomfur?

Indholdsfortegnelse:

Video: La Germania AM64C61CNE gaskomfur 2024, Juli

Video: La Germania AM64C61CNE gaskomfur 2024, Juli
Anonim

Mange mennesker er vant til at bruge gasovne i køkkenet. Nogle overvejer dog at købe indbyggede kogeplader. Ved første øjekast er det smukt og behageligt. Hvad skal man vælge - en traditionel gaskomfur eller en moderne kogeplade?

Image

Gaskomfur

Den største fordel ved en gasovn er dens lave pris. Omkostningerne ved et budgetovn vil være lavere end prisen for en billig komfur.

Gasovnen er let at montere. Hvis du køber en ny komfur til udskiftning af den gamle, skal du bare fjerne dit gamle apparat og installere et nyt på dets sted.

Al tilslutning reduceres til at tilslutte en gasslange og tilslutte et elektrisk stik i en stikkontakt. Forbindelsen skal naturligvis oprettes af en medarbejder i gasstjenesten.

Hvis du ikke har det godt med en gasovn, kan du købe en gasovn med en elektrisk ovn. Sådanne plader er dyrere end traditionelle plader, men den højere pris er berettiget af den øgede funktionalitet.

Den største ulempe ved en gasovn er dens bulkiness. Hun har brug for meget plads. Installation er begrænset af passage af gasrøret.

Gasovnen passer visuelt dårligt ind i køkkenet og deler den i to dele. Selv hvis ovnen er installeret tæt på skabene, forbliver der stadig huller. Vand, støv og partikler af produkter trænger ind i dem. Den resulterende snavs er meget vanskelig at vaske.