Logo da.decormyyhome.com

Sådan rengøres blødt legetøj

Sådan rengøres blødt legetøj
Sådan rengøres blødt legetøj

Video: Sådan rengør du emhætten 2024, Juli

Video: Sådan rengør du emhætten 2024, Juli
Anonim

Børn elsker at lege blødt legetøj. De skiller sig ikke med dem. Hvordan rengør man dem, så dit yndlings legetøj ikke forårsager infektion?

Image

Der er flere måder at rengøre på.

1. Tørrens. Læg 2-3 legetøj i en plastikpose, og tilsæt et halvt glas soda. Luk posen, og ryst den i et minut. Fjern legetøjet og rengør dem med en blød børste. Denne metode er velegnet til små legetøj.

2. Støvsuger. Støvsug legetøjet med en simpel eller vaskende støvsuger. Men det er værd at huske, at støvsugeren ikke vil rense legetøjet tykkere end 15 cm.

3. Håndvask. Håndvask er designet til legetøj fyldt med savsmuld eller med limede dele.

Opløs shampoo i vand. Fugt en blød børste eller svamp med den, og rengør legetøjet forsigtigt. Forsøg ikke at få det vådt. Tør legetøjet på batterier.

4. Bilvask. Hvis legetøjetiketten får lov til at bruge maskinvask, vask den derefter i en delikat tilstand ved en temperatur på 30 grader. Men det er værd at huske, at legetøj kan deformeres under vask. Tør dem i limbo.

5. Tørrensning. Brug renseri som en sidste udvej. Brugte kemiske opløsningsmidler kan forårsage allergier hos babyen.

6. Kulden. Hvis legetøjet ikke er blevet renset i mange år, er der sandsynligvis flåter. Lad legetøjet stå i køleskabet natten over. Kulden dræber krydsene.

Husk at rengøre dine plys venner hver 2. uge. Dette vil beskytte dit barn.