Logo da.decormyyhome.com

Sådan vaskes en støvsuger i 2017

Sådan vaskes en støvsuger i 2017
Sådan vaskes en støvsuger i 2017

Video: Racoon - Sådan vasker du gulvet 2024, Juli

Video: Racoon - Sådan vasker du gulvet 2024, Juli
Anonim

For effektiv og holdbar drift af støvsugeren er det nødvendigt konstant at pleje det og rengøre det efter hver rengøring. For at støvsugeren skal gøre sit arbejde godt, er det vigtigt at gøre det rigtigt.

Image

Brugsanvisning

1

Før du renser støvsugeren, skal du forsigtigt beskytte dig mod støv ved at bære et forklæde og arbejdshandsker. Befugt luften omkring støvsugeren ved at sprøjte vand fra en sprayflaske. Dette forhindrer dig i at sluge støv, der stiger op i luften. Frakobl støvsugeren. Tør det udenfor.

2

Fjern støvposen fra støvsugeren. Kast engangsdelingen med det samme (den kan under ingen omstændigheder bruges to gange) og udskift med en ny. Det er nok at skifte en papirstøvpose en gang om måneden. Den genanvendelige taske er lavet af stof, så den periodisk kan rengøres og vaskes. Ryst først grundigt alt indhold ved at lægge støvposen i en plastik- eller skraldspose med hullet nede.

3

Vask posen med sæbe, tør, sæt den tilbage i støvsugeren. Vent ikke, indtil den genanvendelige støvpose er fuld, vask den så ofte som muligt. Det akkumulerede støv forhindrer fri passage af renset luft, hvilket kan føre til overophedning og skade på motoren.

4

Hvis du har en støvsuger med en beholder (cyklonstøvsuger), skal du fjerne det, ryste affaldet, vaske, tørre og sæt beholderen tilbage i støvsugeren. Brug en anden måde. Hæld vand direkte i filteret. Vent et stykke tid, indtil alt støvet bliver til gylle. Kast nu snavs og vask alle dele af støvsugeren som normalt.

5

En støvsuger med vandfilter skal rengøres efter hver rengøring. For at gøre dette, drænet snavset vand og skyl filterbeholderen godt. Jo renere filter, desto renere luft i rummet.

6

For at rengøre vaskestøvsugeren, sænk slangen med dysen i en spand med rent vand og tænd for apparatet i 5-10 minutter. Således vaskes det. Åbn derefter låget på støvsugeren og tøm det beskidte vand. Tør beholderen.

7

Hold støvsugeren ren. Efter hver rengøring rengøres børsten fra hår, uld og tråde. Alt dette bliver ofte viklet på hjul i rotationsretningen og bremser støvsugerens drift og overophedes motoren.