Logo da.decormyyhome.com

Hvordan kan jeg bruge plastikposer

Hvordan kan jeg bruge plastikposer
Hvordan kan jeg bruge plastikposer

Indholdsfortegnelse:

Video: Sådan folder du en plastikpose 2024, Juli

Video: Sådan folder du en plastikpose 2024, Juli
Anonim

Plastposer blev opfundet for at bære eller opbevare noget i dem. Men det er ikke nødvendigt at bruge dem til det tilsigtede formål. Der er mere originale og uventede ideer til brug af polyethylenposer.

Image

Hvad kan du tænke på fra en plastikpose

Dette er fantastisk materiale til scenekostumer. Det er billigt, det er let at få det i store mængder, og det ser meget imponerende ud. Du kan lave raslende glitter, en omfangsrig hovedbeklædning eller en klovneparyk fra pakker. Og hvis du limer poserne sammen med klæbebånd, kan du oprette hele mesterværker af teatralsk kostume: kjoler, bukser, overalls og endda kappe. Det er naturligvis umuligt at bære sådant tøj i hverdagen. Hvis du planlægger en maskerade eller kostumfotografering, kan plastposer være meget nyttige for dig.

Pakkerne skåret i tynde strimler kan tjene som fyld i et blødt legetøj. Et sådant legetøj viser en ru struktur, og det vil være rart at rustle.

Du kan lave forskellige legetøj fra pakker. Pakken er krøllet i håndfladen, så du får en jævn kugle. Så pakker vi denne bold med skottebånd - vi får et hoved. Ører, overkrop, poter, hale og så videre er fremstillet efter samme princip. Legetøj bliver blødt og morsomt. Oven på dem kan du male eller først bruge farvet tape.

Du kan skære billeder fra farverige poser og dekorere dem med møbler, vægge og så videre.

På vejen erstatter en plastikpose perfekt babyoliestof. Det lækker ikke fugt, tager meget lidt plads i posen og er næsten altid ved hånden.

I især smukke poser kan du pakke gaver. I stedet for indpakningspapir, skal du pakke kasser og kasser med dem.

Læg forsigtigt posen på skohylden og skift den med jævne mellemrum til en anden. Hylden bliver ikke snavset.

Hvis du skærer plastprodukter i små, små stykker, får du ægte konfetti eller vidunderlig naturskøn sne.

Du kan lægge sådanne poser på dine hænder under rengøring i stedet for gummihandsker eller på dine ben i stedet for skoomslag. Så gør nogle patronage sygeplejersker i provinserne. Men til dette ville selvfølgelig cellofanposer være mere passende.

Fra plastikposer klarer kreative mennesker endda at strikke. Det viser sig eksklusive ting, der let kan bæres af mennesker.