Logo da.decormyyhome.com

Sådan rengør du dit køkken på 20 minutter

Sådan rengør du dit køkken på 20 minutter
Sådan rengør du dit køkken på 20 minutter

Video: Sådan rengør du emhætten 2024, Juli

Video: Sådan rengør du emhætten 2024, Juli
Anonim

Ordning med hurtig rengøring, der bruges af specialister fra rengøringsselskaber.

Image

Brugsanvisning

1

Start med at lufte rummet. Fjern alt unødvendigt fra bordpladen og spisebordet. Jo færre genstande er placeret, jo mere pænt og renere synes rummet.

2

Vask alle de beskidte tallerkener, tør dem tørre. Læg opvasken i tørretumbleren eller skabet. Hvis der er en opvaskemaskine, skal du lægge alt ind i det. Og start rengøring af vask og komfur. Vælg midlerne afhængigt af belægningen for ikke at skade eller ridse.

3

Tag en fugtig klud, og slip en lille mængde vaskemiddel på den, og tør forsigtigt bordpladen, bordet og vindueskarmen, bevæg dig fra det fjerneste hjørne mod dig. Skyl klud, pres den godt, og tør overfladerne i køleskabet, mikrobølgeovn, langsom komfur, kedel og andre husholdningsapparater.

4

Fej og støvsug køkkenet, bevæges fra det fjerneste hjørne til udgangen, og tør gulvet. Den mest optimale enhed til dette er en moppe med en mikrofiberdyse. Hvis gulvet er flisebelagt, vil resultatet være optimalt i den mindst brugte tid.

5

Se med mesterens øje. Hvis der bemærkes et sted et sted, skal du fjerne det. Rett gardinerne og tyllen, hæng et rent håndklæde til dine hænder, arranger objekterne smukt, luk vinduet. Alt er klar.

Vær opmærksom

Køleskabet og ovnen kan vaskes ikke mere end en gang om måneden under to betingelser. I køleskabet hver 5-7 dag skal du foretage en revision og smide forkælet mad væk. Læg aldrig en beskidt bageplade i ovnen.

Nyttige råd

For at fjerne små pletter er det bedre at bruge et plastkort. Hun vil ikke efterlade mærker eller ridser.