Logo da.decormyyhome.com

Sådan fjernes rust fra tøjet

Sådan fjernes rust fra tøjet
Sådan fjernes rust fra tøjet

Video: Toiletrens: Sådan fjerner du den mørke rand i toilettet 2024, Juli

Video: Toiletrens: Sådan fjerner du den mørke rand i toilettet 2024, Juli
Anonim

Når materialet kommer i kontakt med metalgenstande, kan der forblive rustpletter, der er vanskelige at vaske. Men ved hjælp af forskellige vaskemidler kan du stadig slippe af med dem. Det vigtigste er at være forsigtig med ikke at forkæle tingene.

Image

Brugsanvisning

1

Hvis pletten vises på et hvidt materiale, skal du ty til blegemiddel, der indeholder klor. Det anbefales at tage produktet i form af en gel, det er ikke svært at finde sådan noget - spørg i et husholdnings kemi butik. Påfør på pletter og lad stå i et par minutter. Vask derefter genstanden med pulver. Hvis pletten forbliver, gentag behandlingen. Brug ikke blegemiddel på sarte stoffer. I dette tilfælde er enhver oxygenholdig pletfjerner bedre.

2

Fjern rust fra tøj med citronsyre, hvis stoffet er malet i lyse farver, der kan falme, når det udsættes for blegemiddel. Læg lidt citronsaft på pletten, og vent, og vask derefter. I stedet for en citrusfrugt er krystalliseret syre, der sælges i poser, også egnet. Fortynd det i varmt vand, fugt pletten og lad stå i 10-15 minutter.

3

Fortynd 2 spsk eddikesyre i et par liter vand. Blødlægges produktet i opløsning natten over. Farve falmer ikke, da syre har tonefikserende egenskaber, medmindre du selvfølgelig glemmer at vaske og skylle tøjet i tide.

4

Rust kan fjernes fra delikate stoffer ved hjælp af en opvaskemiddel med glycerin tilsat (i lige store andele). Påfør på pletten, lad stå i flere timer, vask derefter med hånden med tilsætning af pulver i vand.

5

Tag hjælp af oxalsyre. Lav en opløsning - 2-3 spsk syrer i et glas koldt vand. Fugt pletten med opløsningen, og vask genstanden efter et par timer.

6

Ring til en renseri, hvis alle dine anstrengelser ikke har været succesrige. Pletten fjernes med professionelle midler, der er mere effektive og ikke ødelægger strukturen i vævene. Du kan afhente en ren ting samme dag eller den næste - det afhænger af antallet af ordrer i renseri.

hvordan man fjerner rustpletter