Logo da.decormyyhome.com

Sådan vaskes harpiks

Sådan vaskes harpiks
Sådan vaskes harpiks

Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, Juli

Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, Juli
Anonim

Det er ikke muligt at vaske harpiksen fra tøj på den sædvanlige måde, da den ikke opløses i vand og ikke er korroderet med noget pulver. For at fjerne forurening har du brug for specielle værktøjer, lidt tid og kræfter.

Image

Du har brug for

  • - opløsningsmiddel;

  • - alkohol;

  • - ether;

  • - pulver;

  • - væske til opvask.

Brugsanvisning

1

Forsøg at fjerne en del af harpiksen mekanisk. Hvis det er klæbrigt, skal du placere produktet i fryseren og lade det stå i flere timer for at gøre det stift. Skrap det derefter hurtigt af. Normalt, efter hærdning, bliver harpiksen meget skrøbelige og bevæger sig væk fra materialet uden særlig indsats.

2

Hvis der stadig er en lille plet på dit tøj, skal du fjerne det med benzin, parafin, tyndere eller hvid ånd. Blødlægges en bomuldspude, fastgør den til harpiksen og lad den stå i et par minutter. Gnid let med en ren disk, der er gennemvædet i opløsningen efter et stykke tid.

3

Fjern resterende tjære fra ikke-vaskbare genstande med ufortyndet medicinsk eller denatureret alkohol. Tør produktet af med en fugtig svamp. Efter brug af alkoholholdige stoffer pletter tøjet normalt ikke, men hvis dette stadig skete, skal du behandle dem med opvaskemiddel.

4

Harpiks fra læderprodukter fjernes perfekt med fedtstoffer. Dyp en klud i olivenolie eller solsikkeolie, og tør pletten. Brug derefter alkohol for at fjerne fedt fra overfladen af ​​materialet. På lignende måde kan pletter fra tjære også fjernes fra sarte stoffer.

5

Fugt kluden godt med ether, og tør pletten. Gentag proceduren efter en kort periode. Harpiksen skal opløses. Hvis dette ikke sker, skal du fugte selve pletten, gnide den med en svamp og vaske produktet i sæbevand.

6

Brug hjælp fra fagfolk, hvis pletten fra harpiksen ikke kunne fjernes, eller du var bange for at ødelægge tingene. Du får medbragt tøj i fuld orden mod et meget rimeligt gebyr, mens hverken farven eller stoffibrene vil blive beskadiget.