Logo da.decormyyhome.com

Sådan blødgøres gummi

Sådan blødgøres gummi
Sådan blødgøres gummi

Video: Sådan udskifter du gummi manchetterne ved bremsekaliber stemplerne på VW GOLF 5 (Guide) 2024, Juli

Video: Sådan udskifter du gummi manchetterne ved bremsekaliber stemplerne på VW GOLF 5 (Guide) 2024, Juli
Anonim

Naturgummi er et teknisk produkt, hvorfra forskellige elastiske materialer er fremstillet. Men nogle gange fra tid eller lave temperaturer bliver de hårde. Der er nogle måder, du kan blødgøre gummiprodukter på.

Image

Brugsanvisning

1

Gummi bruges til at fremstille dæk, sko, støddæmpere, bælter, gummierede stoffer og mange forskellige dele til bil- og husholdningsapparater. Hvis de er slidte, kan du prøve at gendanne dem elasticitet med parafin. Dette er en gennemprøvet og mest almindeligt anvendt metode. Hæld lidt parafin i de emaljerede tallerkener, læg gummidelen der, og lad den ligge så i 2-3 timer. Skyl derefter grundigt med rengøringsmidler og tør tør. Derefter bliver gummiet blødt og elastisk.

2

Du kan også bruge ammoniak. Fortynd det i et til et forhold med vand og nedsænk den ønskede gummidel i opløsningen i 20-30 minutter. Skyl derefter med rent vand, tørt og kan bruges.

3

Det sker, at blødgøringsgummi er påkrævet i kort tid, for eksempel for at strække en slange på et metalrør med samme diameter. For at gøre dette skal du blot placere enden af ​​slangen i kogende vand, stå i et par minutter og træk straks i røret. Kogende vand gør gummien blød, og slangen kan let sættes på metal.

4

De grove dele af bilen kan blødgøres med varm luft. Tænd for hårtørrer ved fuld kraft, og ret jetjet mod delen. Efter 4-5 minutter, prøv at dreje delen og træk den sammen.

5

Prøv at koge gammel gummi i saltvand. Tag en liter vand, tilsæt to spiseskefulde salt og kog produktet i denne opløsning i 10 minutter.

6

Også gummidele smøres med silikone. Det gendanner deres elasticitet i et stykke tid. Påfør silikone på delen, lad den ligge lidt, og brug den derefter. På samme måde skal du behandle delen med ricinusolie. Dette er blødgøringsmidler til gummi på kort sigt. Gentag derfor proceduren så ofte som muligt.

7

I dag produceres en speciel spray til service af kontorudstyr - en gummiskyllemiddel. Det gendanner gummivalsernes blødhed i printere og kopimaskiner. Køb denne spray i specialforretninger, og brug den, når du gendanner gummidele.

blødgør gummi