Logo da.decormyyhome.com

Sådan plantes hjemmelavede blomster

Sådan plantes hjemmelavede blomster
Sådan plantes hjemmelavede blomster
Anonim

Næsten hvert hus er nu dekoreret med indendørs blomster. De giver det indre rum hygge og hjemlig varme. Men ikke alle ved, hvordan man planter en blomst i en potte, fordi hver plante ikke kun har brug for en bestemt type jord, men også en separat pleje.

Image

Du har brug for

  • - en gryde;

  • - jord;

  • - dræning;

  • - en blomst.

Brugsanvisning

1

Vælg den rigtige blomsterpotte. Brug plastikpotter i den rigtige størrelse til at plante hjemmeblomster, de er lette og slår praktisk talt ikke. Se i bunden af ​​gryden, hvis der ikke er nogen huller i den, skal du selv lave dem ved hjælp af en vinkel der glødende i ilden. Vælg en gryde med en diameter på 2-5 cm større end den, hvor du købte blomsten.

2

Placer dræning på bunden af ​​gryden (grus, ekspanderet ler eller lergranulat). Sørg for, at lagtykkelsen i en lille gryde ikke er mere end 1-2 cm, i en stor - 5-10 cm. 2 timer før blomsten transplanteres i gryden, hæld den godt.

3

Forbered jorden. Køb en færdiglavet blanding designet til en bestemt type indendørs blomster, der allerede indeholder mineraler og gødning, der positivt påvirker plantevæksten. Takket være denne jord kan husholdige blomster klare sig uden gødning i lang tid.

4

Hæld lidt forberedt jord på grusen, plant en plante i midten af ​​potten. Tilføj jord og let kompakt. Glem ikke at vande blomsten. Du kan dekorere det ved at placere små smukke småsten eller farvet dræning langs kanten af ​​gryden.

5

Hvis du har en balkon, skal du tage en skuffe, der er mindst 18 cm bred og den samme dybde. Plante planterne i brøndene, skift let. Hvis kassen tillader det, skal du plante blomster i to rækker, men hvis de er smalle - i en række. Bemærk: Hvis blomsterne har en rod, skal de plantes sammen med en jordklump.

6

Husk, bare at surfe på nettet er ikke nok. Hvis han har brug for meget fugt, skal du sprøjte den fra tid til anden fra en sprayflaske. Tør store blade af med en fugtig svamp, hvis det er indeholdt i anbefalingerne til denne plante.

Relateret artikel

Sanseviera: vokser derhjemme