Logo da.decormyyhome.com

Sådan rengøres hurtigere og mindre ofte: brugbar livshacks

Sådan rengøres hurtigere og mindre ofte: brugbar livshacks
Sådan rengøres hurtigere og mindre ofte: brugbar livshacks

Video: Sådan fungerer gearing (Og hvad er gearings-ratio?) 2024, Juli

Video: Sådan fungerer gearing (Og hvad er gearings-ratio?) 2024, Juli
Anonim

Rengøring tager meget tid og kræfter. Det mest irriterende for enhver husmor i denne proces er, at kort efter vask alting igen bliver støvet, bliver ting spredt, og VVS bliver snavset igen. Hatenrengøring kan startes igen. Hvordan gør husarbejdet lettere og rengøres hurtigere og sjældnere?

Image

Husk først en simpel regel: perfekt renlighed er kun i huset, hvor ingen bor. Nå, hvis ønsket om renhed er uløseligt forbundet med din åndelige harmoni, og du ikke kan undvære det, så brug enkle livshacks til at hjælpe med at rengøre hurtigere og sjældnere. En anden interessant regel vil hjælpe: jo færre ting i huset, jo lettere er det at sætte det i orden. Hvis daglig rengøring ikke giver dig fornøjelse, skal du slippe af med unødvendige bagateller (og ikke kun), der spilder plads.

Inspektér lejligheden skeptisk. Hvor længe har du nydt de storslåede statuetter, der blev præsenteret til din fødselsdag, eller de smukke lysestager, der besætter en hel hylde i skabet? Sandsynligvis aldrig. Hvis sådanne ting har en reel værdi for dig, og det er en skam at smide dem væk, skal du bare lægge dem i en kasse og lægge dem i et skab, dette vil hjælpe med at spare tid og kræfter, når du støver.

Inden du begynder med almindelig eller daglig rengøring, skal du placere alle ting på deres steder. Så du opretter en visuel rækkefølge, der vil hjælpe dig lettere at forholde dig til den efterfølgende restaurering af skønhed i huset. Bonusen vil være ledig plads, hvilket er meget mere praktisk at vaske. Lav en plan. Hvis der er mange sager, er det straks vanskeligt at beslutte, hvor man skal starte, og dette bjerg af anliggender er simpelthen skræmmende. Strukturer alt på papir. Planlæg ikke mere end hvad du faktisk kan udrette.

For at rengøre mindre ofte og hurtigere skal du bruge små tricks i dit hjem. Hvis du ikke har tid til at rengøre VVS, eller hvis du bare ikke ønsker at tilbringe det på en fridag, hæld en toiletskål og vask med et rengøringsmiddel om aftenen. Om morgenen skal du bare stå op fem minutter tidligt og hurtigt gå med en pensel eller børste på overfladen. Alt vil være rent uden stor indsats.

For at rengøre mindre ofte skal du købe en række opbevaringsbeholdere. For små ting, der altid er spredt rundt i lejligheden (kuglepenne, hårnåle), er et almindeligt glas med en bred bund nyttig. Så spredte ting skaber ikke en følelse af uendelig kaos. For at rengøre hurtigere skal du folde alt, hvad du har brug for, i en forberedt beholder (i henhold til en forudbestemt plan): rengøringsprodukter, svampe, klude, skraldesposer. At løbe rundt omkring dem i lejligheden tager meget tid og ønsker måske slet ikke at gendanne orden.

Angiv tydeligt den tid, du bruger på rengøring. For eksempel 30 minutter. Indstil en alarm, og i dette tidsrum må du ikke distrahere andet end rengøring. Du vil blive overrasket, men at se tv eller tale i telefonen under rengøring forsinker og komplicerer processen markant. Og en ting til. Prøv at gøre enkle husholdningsopgaver her og nu. Det er umuligt at udføre en generel rengøring dagligt, men at fjerne overskydende fra bordpladen i køkkenet eller at fjerne ting fra hinanden er ganske muligt. Så lejligheden bliver ikke til et rodet beskidt rum, og du bliver nødt til at rengøre mindre ofte og meget hurtigere.