Logo da.decormyyhome.com

Sådan fjernes spoler fra strikstøj

Sådan fjernes spoler fra strikstøj
Sådan fjernes spoler fra strikstøj

Video: Sådan fjernes spindeolie og overskudsfarve fra uld garn 2024, Juli

Video: Sådan fjernes spindeolie og overskudsfarve fra uld garn 2024, Juli
Anonim

Med langvarig slid på strikkede ting dannes spoler, der giver tøjet et urydeligt look. Der er flere måder at slippe af med pellets.

Image

Du har brug for

  • - elektrisk barbermaskine;

  • - barberblad eller barberblad;

  • - klæbebånd;

  • - Velcro lukning.

Brugsanvisning

1

Ret strikbeklædningen med spoler på en plan, solid overflade og lås. Denne procedure skal udføres med enhver metode til fjernelse af pellets.

2

Tag en elektrisk barbermaskine, tænd den og klip spolerne forsigtigt af stoffets overflade. Flyt enheden fra top til bund. Skub ikke barbermaskinen hårdt for ikke at beskadige stoffet. I stedet for den sædvanlige mænds elektriske barbermaskine kan du bruge en speciel maskine til skæring af spoler. Hun handler efter det samme princip.

3

Tag et engangsblad eller en barbermaskine. Kør dem forsigtigt over stoffet og skær spolerne af. Bladet skal bevæges mod villiets retning på stoffet. Vær meget forsigtig - denne metode til at fjerne spolerne kan let skade stoffet.

4

Klip et bånd 30-40 cm langt fra spolen på bredt bånd. Tryk det godt mod stoffet og træk det mod dig skarpt. De fleste spoler skal forblive på båndet. Gentag denne handling på et andet stykke stof. Selvklæbende tape skal udskiftes, da det bliver snavset.

5

Køb et stykke velcro-fastgørelse i et håndværkebutik. Du har kun brug for en del med små kroge. Sæt det på stoffet og fjern spolerne. Bemærk, at kroge kan beskadige strukturen i fint strik.