Logo da.decormyyhome.com

Sådan fjernes paraffinpletter

Sådan fjernes paraffinpletter
Sådan fjernes paraffinpletter

Video: How to paint rainbow flakes on Luxury sedan / TOYOTA NEW CROWN【カスタムペイント】 2024, Juli

Video: How to paint rainbow flakes on Luxury sedan / TOYOTA NEW CROWN【カスタムペイント】 2024, Juli
Anonim

Voks og parafin er et evigt problem. Når man tager tøj, stof, møbler og anden boligindretning, klæber de sig tæt på dem. Bliv ikke forstyrret og skynde dig at smide dine yndlings ting væk. Prøv selv at fjerne paraffinpletter. Dette kan gøres ganske hurtigt.

Image

Du har brug for

  • - jern;

  • - hårtørrer;

  • - is;

  • - servietter;

  • - hvidt bomuldsstof.

Brugsanvisning

1

Sørg for at vente til paraffinfarven hærder. Ellers forbedrer du ikke kun situationen, men gør det værre ved at smøre voks på den tilstødende overflade.

2

Brug et strygejern for hurtigt og effektivt at slippe af med paraffinpletter. Placer blotting papir og klud, hvor pletten er. Drej denne "sandwich" ned. Læg et par servietter også ovenpå. Varm strygejernet og begynd langsomt at stryge det. Under påvirkning af høje temperaturer smelter paraffin igen og overføres til stoffet.

3

Hvis du vil slippe af med voks helt, skal du skifte servietter fra tid til anden, placere nye rene stykker stof. Vask tøj ved afslutningen af ​​proceduren. Dette fjerner olieagtige pletter fra voks.

4

Det sker, at paraffin lækker på gulvtæppet, hvilket er umuligt at vaske. For at slippe af med voks på tæppet skal du også bruge et strygejern og servietter. Hvis du er bange for at forkæle produktet, skal du skifte det varme jern til en ufarlig hårtørrer. Derudover kan du slippe af med paraffin ved hjælp af kulde. For at gøre dette, skal du pakke et stykke is i en plastikpose og fastgøres til pletten. Vent til parafinen fryser, fjern isen og krak voks. Det eneste, der er tilbage, er at støvsuge tæppet. Desværre er denne metode tidskrævende.

5

I tilfælde af at der er dannet en parafinplet på træmøbler, skal du tage en lille kniv og skrabe forsigtigt voks fra dens overflade. Så snart du ikke kan gøre mere, skal du smelte den resterende paraffin med en hårtørrer. Blot møbeloverfladen med papir. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du tørre træoverfladen med et produkt designet specifikt til polerede møbler.