Logo da.decormyyhome.com

Hvordan man plejer et tæppe

Hvordan man plejer et tæppe
Hvordan man plejer et tæppe

Video: Hæklet Crab / Hæklet dyre tæppe / hæklet baby tæppe / Del: 15 2024, Juli

Video: Hæklet Crab / Hæklet dyre tæppe / hæklet baby tæppe / Del: 15 2024, Juli
Anonim

For at tæppet skal glæde dig længere, skal du passe på det, ligesom enhver anden ting. Men et tæppe er en bestemt ting. Og der er mange subtiliteter i, hvordan man fungerer korrekt og renser det.

Image

Brugsanvisning

1

Det nye tæppe behøver ikke at støvsuges eller rystes - det mister kun sit udseende. De første tre måneder anbefales tæppet at rengøres med en blød børste.

2

Læg ikke tæpper på våde gulve. Og rulle dem selvfølgelig ikke til ruller - beskadig finishen. Og så tæppet ikke gardiner, skal du ændre sin position. Forsøg ikke at lægge chiffoniers, kommoder og andre "omfangsrige møbler" på tæppet. Og bøj ikke kanterne på tæppet, hvis det ikke passer et eller andet sted. Det er bedre at trimme og rette kanterne korrekt.

3

For at friske tæppet skal du bruge en klud dyppet i vand med eddike eller syltede kål saltlage.

4

Ingen grund til at banke et tæppe ved at hænge det på et hegn eller kaste det over en tøjline. Brug kun meget hårde kløvere til at slå tæppet ud.

5

For at forhindre, at måtten glider, skal du fastgøre gummipuder til dens indre overflade. Nå, eller en radikal måde er at sømme tæppet på gulvet (selvom dette råd kun er relevant i landstedet eller i stalden …)