Logo da.decormyyhome.com

Nyttige egenskaber ved silicagel

Nyttige egenskaber ved silicagel
Nyttige egenskaber ved silicagel
Anonim

Når vi køber sko, tasker, elektrisk udstyr i en pakke med varer, modtager vi derudover en lille pakke, på hvilken der står påskriften "Silicagel". Pakken indeholder granuler af et stof, der kan absorbere fugt - dette beskytter dit køb mod skader.

Image

Silikagelposer smides væk af de fleste mennesker. I mellemtiden kan de være nyttige i mange tilfælde. Her er nogle af dem.

Du kan lægge et par pakker silicagel i den taske, du går i gymnastiksalen med - dette vil hjælpe med at slippe af med en bestemt og ikke for enhver behagelig lugt. Du kan også gøre med våde ting - for eksempel hvis du vendte tilbage fra ferie, og tingene i en kuffert er våde, er et par poser med absorberende materiale nok. "Silicagel" absorberer al unødvendig fugtighed og en muggen lugt, hvis du blot sætter posen med den i en kuffert.

Kameralinsen tåger op, når du flytter fra kold til varm. Læg posen med gel i etuiet sammen med enheden - og du kan ikke længere bekymre dig om det. Du kan også gøre det i tilfælde, hvor du slipper din mobiltelefon i vandet. Fjern batteriet og SIM-kortet fra det, og læg det i en beholder med en pose silicagel.

Hvis du foretrækker at gemme fotos ikke på elektroniske medier, men på papir, skal du lægge nogle silicagel i kassen med billederne. Du vil for evigt glemme, at de kan holde sammen.

Ved hjælp af silicagel kan metalprodukter beskyttes mod rust og sølv af god kvalitet mod plak. Et par poser i en smykkeskrin er nok til dette. Et par tasker på instrumentbrættet på bilen forhindrer tåge af glasset.