Logo da.decormyyhome.com

Gardiner på hallerne til hallen

Gardiner på hallerne til hallen
Gardiner på hallerne til hallen

Indholdsfortegnelse:

Video: Leica Hall of Fame Award 2017 winner - Gianni Berengo Gardin 2024, Juli

Video: Leica Hall of Fame Award 2017 winner - Gianni Berengo Gardin 2024, Juli
Anonim

Gardiner på tommelfingerne er et praktisk, stilfuldt og elegant element i interiøret, hvilket vil være en vidunderlig dekoration til et så betydningsfuldt rum som hallen. Takket være eyelets dannes smukke ensartede folder på gardinerne, som ikke behøver at blive korrigeret yderligere

Image

Hvad er grommets?

Øjne på gardinerne er specielle huller i den øverste del af stoffet, forstærket med metal- eller plastikringe, gennem hvilke gardinet er fastgjort til gesimsen. Øjne kom til det indre af vores huse fra skibens dæk, hvor de blev brugt til at sikre sejlene. Takket være dem, brød hullerne i sejlet, gennem hvilke rebene passerede, ikke selv i en stærk vind.

Gardiner på eyelets i dag er et stilfuldt og funktionelt element i interiøret. I modsætning til den traditionelle måde at fastgøre gardiner til gardinstænger med kroge, er gardiner på gitter monteret meget lettere: gesimsrøret passerer simpelthen gennem hullerne. Dette tager højst et par minutter, hvorefter det kun er at hæve gardinstangen sammen med gardinerne og fastgøre den på konsollerne. Sådanne gardiner til stuen er den mest optimale mulighed: eyelets skaber smukke jævne folder på gardinerne, som det ikke er nødvendigt at konstant korrigere. Takket være eyelets kan gardinerne let flyttes langs kanten, mørke rummet eller omvendt tilføje lys.