Logo da.decormyyhome.com

Hvad er bedre at købe: mikroovn, el-komfur eller langsom komfur

Hvad er bedre at købe: mikroovn, el-komfur eller langsom komfur
Hvad er bedre at købe: mikroovn, el-komfur eller langsom komfur

Indholdsfortegnelse:

Video: Ekstravagant forladt fransk hus af en spitz hundetræner (HUNDREDS OF OLDTIMERS FOUND) 2024, Juli

Video: Ekstravagant forladt fransk hus af en spitz hundetræner (HUNDREDS OF OLDTIMERS FOUND) 2024, Juli
Anonim

For at bevise sig selv som en god husmor, er en kvinde nødt til at lære at lave mad. Og en række køkkenapparater hjælper hende i dette. Valget er ofte så forvirret, at kvinder går tabt: hvilken innovation at foretrække? Ved at sammenligne funktionaliteten af ​​forskellige genstande af små husholdningsapparater til køkkenet, kan du undgå tvivl og vælge, hvad du virkelig har brug for.

Image

Fordele og ulemper ved mikrobølgeovnen

En mikrobølgeovn er en elektrisk enhed, der bruges til hurtigt at tilberede, varme og afrime mad ved hjælp af elektromagnetiske bølger med en bestemt frekvens. Princippet for driften af ​​en mikrobølgeovn er, at radiobølger trænger ind i vandmolekylerne indeholdt i fødevarer og fordeler jævnt jævn. Dette gør det muligt for produkter at opvarme til en bestemt temperatur, samtidig med at de opretholder deres fordelagtige egenskaber.

Priserne for mikrobølgeovne varierer fra 1900 til 15000, afhængigt af producentens mærke, ovnens materiale, volumen, magt, antal funktioner og kontroltype.

Billigere er udstyret med et kamera med et volumen på 15-20 liter og en effekt på 500-800 watt. Sådanne ovns hovedfunktioner er opvarmning og afrimning af mad. Betjeningstypen til denne type mikrobølgeovn er mekanisk - ved at dreje kontrolknappen.

Dyre er lavet af rustfrit stål, når et kammervolumen på op til 28 l og effekt op til 1000 W, har mange ekstra funktioner (for eksempel konvektion og grill) og en elektronisk / touch display. Konvektionsfunktionen (distribution af varm luft i en cirkel) giver dig mulighed for at bage enkle tærter eller marengs i sådanne ovne, og grillen giver kødet en gyldenbrun effekt.

Mikrobølger bruges hovedsageligt til tilberedning af øjeblikkelig havregryn, afrimning af fisk og kød og til opvarmning af tidligere kogt mad. Fordelen ved mikrobølgeovnen er, at den er ganske enkel at bruge og giver dig mulighed for at spare tid til morgenmad eller frokostpause, når du hurtigt skal varme op noget.

Ikke alle retter er dog egnede til en mikrobølgeovn. Brug ikke metalkogegrej eller køkkengrej med en spray. Der er en stor risiko for eksplosioner, når du ved en fejltagelse tænder for en tom mikrobølgeovn (eller hvis de forkerte tallerkener er valgt), hvilket er meget farligt, når et barn er i huset. Minus af mikrobølgeovnen er også vanskeligheden ved at rense dens komponenter, især varmeelementer og gitter inde. Og mikrobølgeovnen er ikke egnet til madlavning af komplekse retter.

Elektrisk ovn

Elektriske ovne er ikke ringere end mikrobølgeovne. Faktisk er en elektrisk ovn den samme ovn, men mere kompakt og funktionel.

Kraften i elektriske ovne varierer fra 1200 til 1500 W, lydstyrken når 42 l, og valget af kulinariske funktioner er stort: ​​fra bagning til stewing.

Fordelene ved en elektrisk ovn i dens små dimensioner, som giver dig mulighed for at placere denne type udstyr i det mindste køkken i en bylejlighed og endda tage en sådan assistent til hytten. En elektrisk ovn bruges ofte til tilberedning af grill, og med hensyn til saftighed adskiller det kogte kød sig ikke fra stegning på grillen. Pizza bages også godt i en elektrisk ovn.

Mange købere finder ulemperne ved en elektrisk ovn ved, at håndtaget, glas og kabinet under drift opvarmes. Denne kendsgerning er en brandfare, især for børn. Den elektriske ovn har heller ikke økonomien i forbruget af elektricitet. Hvis du ikke ønsker at betale for meget for lys, bliver du nødt til at begrænse den tid, du bruger den elektriske ovn.