Logo da.decormyyhome.com

Sådan stryges nylon

Sådan stryges nylon
Sådan stryges nylon

Video: Tøjeksperten guider - sådan stryger du en skjorte 2024, Juli

Video: Tøjeksperten guider - sådan stryger du en skjorte 2024, Juli
Anonim

Nylon bruges til produktion af strømper, sokker, undertøj og sportsbeklædning. På grund af dets elasticitet og styrkeegenskaber er dette materiale meget følsomt over for høj temperatur.

Image

Du har brug for

Jern, hage klud, strygebræt

Brugsanvisning

1

Læs omhyggeligt instruktionerne til dit strygejern. Hvis den delikate strygningstilstand ikke findes, fungerer et sådant strygejern ikke. Strygning af nylon er generelt uønsket og tilladt kun i ekstreme tilfælde. Den maksimale temperatur er -110 grader celsius.

2

Vælg en strygningstilstand med en temperatur på under 110 grader celsius. Brug under ingen omstændigheder tilstande til dampbehandling.

3

Når jernet varmer op, skal du lægge det på en strygebræt. Læg en tør klud ovenpå. Jo tyndere produktet er, jo tykkere skal stoffet være.

4

Stryk produktet med blide bevægelser. Træk ikke, drej ikke jernet fra sted til sted. Hold det bedst på et tøjstykke, og løft det derefter op og placer det på et andet stykke.

5

For at fjerne pletter fra tøj lavet af nylon er det bedre at kontakte renseri. Men i ekstreme tilfælde kan dette gøres uafhængigt. Anbring for eksempel et stykke avis- eller papyruspapir på tyggegummi og et stykke chintz-klud ovenpå. Hold jernet på toppen. Tyggegummiet skal gå på et stykke papir.

6

I de fleste tilfælde er det nok at blot lægge et nylonprodukt på en strygebræt og rette alle foldene med dine hænder. Når det tørrer, vil der ikke være rynker på det. Tights kan for eksempel hænges til tørring. Strygning bør kun bruges som en sidste udvej.

Vær opmærksom

De fleste nylonprodukter har ikke brug for strygning.

Sådan stryges tøj