Logo da.decormyyhome.com

Sådan slipper du af med lugten af ​​læderet

Sådan slipper du af med lugten af ​​læderet
Sådan slipper du af med lugten af ​​læderet

Video: Tips for beginner piano accordion - how to set up straps for the complete novice accordionist 2024, Juli

Video: Tips for beginner piano accordion - how to set up straps for the complete novice accordionist 2024, Juli
Anonim

Nye ting lavet af ægte læder og kunstlæder har en ubehagelig lugt, der ikke forsvinder i lang tid. Hvis det generer dig, kan du prøve at eliminere det på forskellige måder.

Image

Du har brug for

  • - kaliumpermanganat;

  • - hydrogenperoxid;

  • - citrusfrugter;

  • - kaffebønner;

  • - løg.

Brugsanvisning

1

Tag kaliumpermanganat og tilsæt et par krystaller til varmt vand - du skal få en lidt lyserød opløsning, ikke mere. Fugt en klud i den, og tør produktet af. Vær forsigtig - du kan ikke bruge en opløsning af kaliumpermanganat for at slippe af med lugten af ​​lyse ting.

2

Brug en stærkere opløsning, hvis bare kaliumpermanganat ikke kunne klare. For at gøre dette, lav en let opløsning af kaliumpermanganat, tilsæt 4 spsk. 3% hydrogenperoxid, bland grundigt. Brug en klud eller svamp til at anvende sammensætningen på kunstlæderproduktet. Husk, at hvis du tilføjer mere peroxid end forventet, kan mørke genstande falme. Ideelt anbefales det at denne opløsning bruges til at slippe af med lugten af ​​lysebrune ting.

3

Citrusfrugtsaft har længe været kendt som et fremragende middel til at fjerne ubehagelige lugte. Tag et par citroner, appelsiner, grapefrugter eller limefrugter. Fjern skrælen fra frugten, som skal gnides på læder eller læderet. Du kan bruge citrusmasse alene.

4

Tag skrællet fra tre citroner, husk det i dine hænder og læg det i en plastikpose sammen med kunstlæderproduktet. Lad være i en dag, fjern derefter genstanden, ryst. Den ubehagelige lugt bør forsvinde eller blive mindre kraftig end før.

5

Tag regelmæssige løg, hvis du ikke har citroner til rådighed. Skær løgen i stykker, overfør den til en plade, sæt en sigte ovenpå. Anbring hele strukturen i en kasse, hvor produktet lægges i læder. Efter en dag skal du ryste produktet og hænge det på balkonen i et par timer.

6

Hvis du er forvirret af duften af ​​løg, kan du bruge kaffebønner. Læg en håndfuld i tasken, hvor du placerer varen. Efter et par dage vil der ikke være spor af en ubehagelig lugt. Det er usandsynligt, at du bliver irriteret af en subtil kaffearoma.

7

Soda vil hjælpe med at fjerne lugten af ​​lette ting. Drys generøst materialet med soda, lad det stå et par timer. Ryst produktet og tør med en fugtig klud eller svamp. Det anbefales ikke at hælde mørke produkter med sodavand, fordi der kan være hvidlige pletter på materialet, som ikke længere kan fjernes.

8

Når intet hjælper, er der kun én ting tilbage - at ty til hjælp fra renseri-specialister. På bare et par dage vil du være i stand til at hente et produkt, der ikke udsender ubehagelige lugte. Omkostningerne ved tjenesten holdes på et forholdsvis lavt niveau.