Logo da.decormyyhome.com

Sådan vaskes vinylbaggrunde

Sådan vaskes vinylbaggrunde
Sådan vaskes vinylbaggrunde

Video: 2020 Honda Accord Sport 2.0T 6-Speed Manual - Best Sport Sedan! 2024, Juli

Video: 2020 Honda Accord Sport 2.0T 6-Speed Manual - Best Sport Sedan! 2024, Juli
Anonim

Vinyl tapet betragtes som vaskbart, så de kan behandles med vand. Der er dog flere typer af sådanne tapeter, og hver type er fugtbestandig i forskellige grader. Før du bevæger dig med en svamp, skal du derfor undersøge markeringerne på tapetemballagen omhyggeligt.

Image

Du har brug for

  • - blød klud;

  • - børste med ikke for stive børstehår:

  • - enhver sæbe.

Brugsanvisning

1

Der er tre typer badges, der angiver fugtbestandighed på vinylbaggrunde. En firkantet bølge betyder, at tapetet er let fugtbestandigt. Tør dem af med en fugtig klud. Overdriv det ikke med vand, og brug ikke rengøringsmidler overhovedet. Hvis der vises to bølger i firkanten, kan din rulle vaskes forsigtigt med tilsætning af vaskemidler. Tre bølger markerer det mest fugtbestandige tapet - det såkaldte supervaskbart. De tåler den mest "våde" og grundige behandling. Hvis der tegnes en kam sammen med bølgerne på pladsen, kan tapet gnides med en børste, eller der kan bruges en støvsuger til vaske.

2

Evnen til fugtbestandighed afhænger også af typen vinyl tapet. En sådan variation som kompakt vinyl betragtes som den mest fugtbestandig. Dette er et fladt tapet. De kan rengøres med en våd børste, og detergenter kan bruges. Brug bare ikke sure og slibende pulvere og opløsninger. For at rengøre overfladen er det nok at opløse en lille gips, krybdyrskind eller sten i vand, rengøring med en fugtig klud er nok. Gnid ikke for hårdt for ikke at beskadige topcoaten.

3

Silk-screen tapet - elastisk med silketråde og vinyltråde i det øverste lag og en papirbase samt en række såsom tykt vinyl, er også meget modstandsdygtige over for vandvask og slid. Derfor er det meget muligt at håndtere dem med en børste og masser af sæbe og vand. Disse ruller er typisk markeret med tre bølger.

Nyttige råd

Vinyl tapeter med en udtalt struktur - skummet vinyl eller silkeskærm - kan rengøres med en vaskestøvsuger. Dette vil være tilstrækkeligt til at fjerne støv og snavs, der er akkumuleret som tapet.