Logo da.decormyyhome.com

Sådan rengøres sko

Sådan rengøres sko
Sådan rengøres sko

Video: Sneaker rens 101 - Sådan renser du alle former for sko 2024, Juli

Video: Sneaker rens 101 - Sådan renser du alle former for sko 2024, Juli
Anonim

For at folk kan opfatte dig som en seriøs og ansvarlig person, er det ikke kun nødvendigt at vise disse egenskaber gennem deres handlinger, men også se pæne ud. Og rene sko er en fantastisk tilføjelse til udseendet. Men du skal passe hende nøje, så hun bevarer et friskt og smukt udseende.

Image

Du har brug for

  • - specielle plejeprodukter til sko;

  • - børster;

  • - ammoniak;

  • - sæbeopløsning;

  • - vaskepulver.

Brugsanvisning

1

Identificer det materiale, dine sko er lavet af. Dette er det vigtigste punkt, fordi du takket være det kan bestemme, hvilke rengøringsmetoder der kan bruges på et bestemt par sko. Vær for eksempel forsigtig med ruskind eller nubuckstøvler. Et par læder er mindre finurlige, men du skal kende en særlig tilgang til det, så det tjener dig mere end en sæson og ser ny ud på samme tid.

2

Vær ikke bange for at rengøre kludsko. Måske er dette det mest uhøjtidelige materiale. Du kan fjerne alle pletter på stoffet med almindeligt vaskepulver. Hvis der spises pletter, skal du bruge blegemiddel. Vær dog forsigtig - hvis skoene er lyse, kan du overdrive det og få lyse pletter i stedet for den forrige lysstyrke.

3

Vær mere forsigtig med lædersko. Få specielle shampoo og svampe til hudpleje. Hvis det af en eller anden grund ikke fungerede at købe specielle produkter, gør en almindelig blød flanell klud. Hvis der vises en plet på lædersko, kan du prøve at fjerne den med en svamp, som du tidligere har fugtet med sæbevand. Gnid ikke pletten, prøv at rengøre skoene med bløde, glatte bevægelser.

4

Tør dine ruskindsko, før du rengør dem. Du skal være særlig forsigtig med dette materiale, da der er en forkert beslutning - og der vises en plet på dine yndlingsstøvler eller -støvler, som ikke længere kan fjernes. Rengør ruskinden med en blød børste, efter at have vådt den i sæbevand. Tilsæt et par dråber ammoniak til opløsningen.

5

Rengør skoene med en speciel gummibørste efter vask, og lad dem tørre. Ingen grund til at lægge ruskind til tørring under batteriet eller ved siden af ​​andre varmekilder.

Nyttige råd

Pas regelmæssigt på dine støvler, sko og støvler, prøv ikke at tillade kraftig forurening, og så ser de ud som nye i lang tid.