Logo da.decormyyhome.com

Sådan hvides hvide ting med improviserede midler

Sådan hvides hvide ting med improviserede midler
Sådan hvides hvide ting med improviserede midler

Indholdsfortegnelse:

Video: торт КРАСНЫЙ БАРХАТ! Идеальные коржи. Подробно !КРЕМ ЧИЗ на СЛИВКАХ ! СБОРКА ТОРТА! RED VELVET cake 2024, Juli

Video: торт КРАСНЫЙ БАРХАТ! Идеальные коржи. Подробно !КРЕМ ЧИЗ на СЛИВКАХ ! СБОРКА ТОРТА! RED VELVET cake 2024, Juli
Anonim

Hvide ting skal-have sommergarderobe. Men med hyppig vask får de meget hurtigt en grålig eller gullig farvetone. At returnere tøjets hvidhed vil hjælpe folkemedicin.

Image

Bagepulver

Hver husmor har sodavand i hverdagen. Dette er ikke kun et overkommeligt produkt, men også universelt med en bred vifte af betjening.

For at give tingene en original hvid farve, skal soda opløses i varmt vand (1 spsk pr. 1 liter vand). Blødgør ting i mindst 2 timer, og hvis der er gule pletter, kog derefter yderligere. Skyl derefter tingene fra sodavand og send dem til traditionel vask.

Tørret sennepspulver

Tør sennep kan ikke kun klare gule pletter fra sved, men også redde tingene fra grå plak. For 1 liter vand, tag 1 spiseskefuld med toppen af ​​tør sennep. Bring den rigtige mængde vand i kog, tilsæt sennepspulver og bland godt. Vent, indtil opløsningen sætter sig og sil sennepsvandet forsigtigt. Blødgør ting i 2-3 timer i en filtreret opløsning. Ved slutningen af ​​tiden skylles tøjet.

Hvis forureningen er stærk, skal sennep fortyndes til en tilstand af tyk creme fraiche. Påfør denne pasta på et tidligere fugtigt beskidt område, rulle emnet op og læg det i en plastikpose i 2 timer. Vask for hånd eller i en vaskemaskine.

aspirin

Acetylsalicylsyre vil hjælpe med at returnere tingene til en snehvid farvetone uden yderligere manipulationer. For at gøre dette skal du blot lægge 2-3 aspirintabletter i tromlen på vaskemaskinen sammen med tingene.

Hydrogenperoxid

Peroxid er fantastisk ikke kun til bomulds- og linnestoffer, men også til sarte, såsom uld og endda silke. Takket være det kan du eliminere spor af sved, antiperspirant, fjerne fedtede fedtpletter.

I 2 liter vand fortyndes en teskefuld af en 3% opløsning og blødgør tøjet i 30 minutter og vend det fra tid til anden. Så vask bare på den sædvanlige måde.

Vaskning af hvidt tøj med brintperoxid er også muligt i vaskemaskinen. For at gøre dette, skal du købe på apoteket hydroperit-tabletter, som ud over urinstof bare inkluderer brintperoxid. Sammen med tøj skal du lægge 2-3 tabletter i tromlen på maskinen, vaske ved en temperatur på mindst 70 grader.