Logo da.decormyyhome.com

Sådan vaskes et cykeltæppe

Sådan vaskes et cykeltæppe
Sådan vaskes et cykeltæppe

Video: 2020 Honda Accord Sport 2.0T 6-Speed Manual - Best Sport Sedan! 2024, Juli

Video: 2020 Honda Accord Sport 2.0T 6-Speed Manual - Best Sport Sedan! 2024, Juli
Anonim

Et flanelletæppe med en blød kæmmet bunke er det sædvanlige strøelse i de fleste hjem, især hvis barnet vokser op i familien. Et kvalitetsprodukt slides ikke længe og tåler adskillige vask. Imidlertid skal der udvises omhu korrekt i henhold til producentens anbefalinger.

Image

Du har brug for

  • - vaskepulver;

  • - vaskemiddel til uld;

  • - en vaskemaskine;

  • - tøjbørste;

  • - svamp;

  • - pletfjerner;

  • - blødgøringsmiddel

  • - jern.

Brugsanvisning

1

Kontroller mærkeoplysningerne på fabrikanten af ​​cykeltæppet. Det skal angive funktionerne ved pleje af produktet. Normalt kaldes et løst og tungt bomuldsstof en cykel; det kan også indeholde naturlige uldfibre eller være helt uld. Det er nødvendigt at vaske produktet under hensyntagen til det anvendte materiales egenskaber.

2

Vask bomuldstæpper bringer husmødre ikke meget besvær. Denne ting kan vaskes med ethvert vaskepulver manuelt eller rulles i en automatisk vaskemaskine. Det vigtigste er at kontrollere tromlens tilladte maksimale belastning - måske klarer maskinen ikke et stort tæppe.

3

Brug sarte vaskemåder og blødgøringsmidler for at holde det vaskede cykeltæppe blødt. Hvis din automatiske maskine har programmet "Baby ting", skal du bruge det. Normal og delikat vask kan også accepteres ved en temperatur på højst 40 grader.

4

Vask cyklen med indholdet af uldfibre er kun mulig i en særlig blid tilstand for uld ved hjælp af specielle rengøringsmidler. Hvis der er pletter på tæppet, eller hvis kanttrimmet er meget beskidt, skal du vaske problemområderne manuelt og behandle med en passende pletfjerner.

5

Det anbefales at suge et kraftigt snavset cykeltæppe først i en kølig opløsning af mildt rengøringsmiddel i en halv time og først derefter nedsænke det i en vaskemaskine.

6

Tør det vaskede tæppe i vaskemaskinen ved en lav temperatur, og lad det derefter tørre ved stuetemperatur i udfoldet tilstand. Spin kan ikke bruges - bare rulle det våde produkt til en rulle (uden at vri sig!) For at få overskydende fugt.

7

Fjern den tørrede cykel eller stryg den, opvarm jernet til 150 grader. Du skal bare kamme det opdaterede tæppe grundigt med en tøjbørste på begge sider for at hæve og fluff den bløde bunke.

Vær opmærksom

Ifølge producentens anbefalinger må nogle uldtæpper ikke vaskes! Prøv at rengøre cyklen med en blød børste og en tyk sæbeopløsning. Fjern resterende snavs med en skumsvamp, og dypp den regelmæssigt i rent vand. Hvis du ikke selv rengør det delikate stof, bliver du nødt til at udlevere produktet til renseri.

vask tæppet