Logo da.decormyyhome.com

Sådan fjernes uld fra tæppet

Sådan fjernes uld fra tæppet
Sådan fjernes uld fra tæppet

Indholdsfortegnelse:

Video: Sådan fjerner du hundehår (og pelshår) fra fx din sofa, bilsæde, tæpper og andre tekstiler 2024, Juli

Video: Sådan fjerner du hundehår (og pelshår) fra fx din sofa, bilsæde, tæpper og andre tekstiler 2024, Juli
Anonim

For kæledyrsejere er forekomsten af ​​uld på tæpper og polstrede møbler et konstant problem. Enkel støvsugning er ikke effektiv nok. Der er dog stadig mange måder at rengøre tæppet med kæledyrshår på.

Image

Katte, hunde og andre kæledyr bringer en masse glæde og positive følelser til deres ejere. Men der er betydelige problemer og problemer forbundet med at holde pelsdyr. Når kuldet smeltes, spreder kæledyrets hår bogstaveligt talt gennem hele huset, især ved at blive fast på tæpper og tæpper. Normal støvsugning giver ikke den ønskede effekt - med denne metode absorberes kun lang uld, mens fin uld blot implanteres i bunden af ​​tæppet, vævet med en bunke.

Sådan rengøres tæppet fra uld: våde metoder

Erfarne husmødre anbefaler at rengøre et tæppe fra uld ved at gå langs dens overflade med en klud dyppet i en vandig opløsning af blødgøringsmiddel. Og støvsug derefter tæppet. Balsam tynder hårene, hvilket gør støvsugeren lettere at håndtere.

For at rense det mørke tæppe fra uld, skal du hælde brugte teblade (tørt) langs dets omkreds og derefter feje tæppet fra den ene kant til den anden med en fugtig ren kost. Uld vikles på stykker teblade, og tæppet rengøres ikke kun af uld, men også støv.

Der er en anden effektiv måde. Du kan tage en ny vaskeklud, fugte den med vand eller en svag opløsning af eddike og gå den langs tæppet. På denne måde kan du fjerne hår samt lange og korte hår. Og eddike giver et nyt look endda et gammelt tæppe.

Blødt kattehår på tæppet er let at fjerne med en frottéstrømpe, der er gennemvædet med glycerin, båret på armen. Ved hjælp af denne metode kan du opsamle både uld og tynd underfrakke fra tæppet.

Børsten til en "strygning" i gulvet renser uld godt fra et tæppebelægning. Ved systematisk at befugt det med vand, kan du fjerne alle overfladeforurening fra tæppet. En vaskestøvsuger gør et bedre job med dette end dets almindelige "tørre" modstykke. Det er ideelt til ejere af trådhundeacer (skotterriere eller airedale terriere).