Logo da.decormyyhome.com

Sådan øges styrken i en støvsuger

Sådan øges styrken i en støvsuger
Sådan øges styrken i en støvsuger

Video: Sådan kan Rockfon gøre din bygning sundere 2024, Juli

Video: Sådan kan Rockfon gøre din bygning sundere 2024, Juli
Anonim

Undertiden opstår situationer, når støvsugeren ikke takler den opgave, der er tildelt den, når man rengør huset. Skynd dig ikke straks at gå til tjenesten eller ringe til guiden. Dette problem kan løses uafhængigt.

Image

Du har brug for

  • - en støvsuger;

  • - filtre;

  • - vand;

  • - skraldespanden.

Brugsanvisning

1

Hvordan kan man øge støvsugers kraft for bedre sugning af affald og støv fra paladset? Gør en nyttig ting - se på filtersystemet til din støvsuger. Det kan tilstoppes, og derfor mister støvsugeren sugeeffekt. Det første filter i filtreringssystemet er en pose, som er den største hindring for støv, der kommer ind i støvsugeren med luftstrøm. Åbn låget på støvopsamleren (det er normalt på låsen), fjern posen, som affaldet opsamles i, hæld dets indhold i skraldespanden, og slå støvopsamleren godt ud. Kontroller derefter det for integritet. Hvis det er uden huller, skal du sætte det tilbage, mens posen ikke presser mod hullet, der fører til støvsugerens motor. Kast engangspapiren væk, og indsæt en ny.

2

Det andet filter, der tjener til at beskytte motoren mod utilsigtede støvpartikler, er placeret foran motoren. Kontroller det regelmæssigt, men ikke så ofte som en støvopsamler. For at kontrollere den anden rengøringsmiddel skal du fjerne posen og trække filteret ud, der er placeret foran motorhullet, og træk op. Rengøring af dette udstyr øger støvsugerens styrke lidt.

3

Hvis du ikke har en dyr støvsuger, skal der være et fladt filter på det lavet af presset mikrofibermateriale eller skumgummi; Hvis det er beskadiget, skal du finde et lignende materiale og skære den samme del med en saks. På dyrere enheder kan der være nera-filtre, der vaskes. Hvis du har et, så tag et filter og vask det under en varm strøm af vand, tør det derefter og sæt det tilbage. Husk at tjekke filteret for huller. Endnu dyrere filtre er kulfiltre. De er de mest praktiske og pålidelige. De skal også vaskes, tørres og placeres i støvsugeren.

4

Det sidste filter i rengøringssystemet er placeret efter motoren ved støvsugerens luftudgang - det opsamler kulstøv fra de elektriske motorbørster. Dette slutrengøringsfilter har mindst effekt på strømmen, men bidrager stadig til det, når det er fuldstændigt tilstoppet med affald. Ved udløbet fra luftstrømmen fra støvsugeren skal der være et låg - fjern det og under det finde og fjern filteret, er de normalt lavet af arkfiltermateriale mærket FST 0001. Hvis det er tilstoppet og malet sort fra støv fra motorbørsterne, er det bedre at udskifte det. Se efter det samme materiale i reservedelslagre, eller afhent lignende materiale, klip det nye ud efter størrelsen på det gamle filter, og installer det derefter under dækslet. Det skal bemærkes, at disse filtre ikke kun bruges i enkle støvsugere, men også i poseløs støvsugere og støvsugere med et vandfilter.

Relateret artikel

Sådan vælges en støvsuger til en bil

Kraft og effektivitet