Logo da.decormyyhome.com

Sådan vælges et slør til bruden

Sådan vælges et slør til bruden
Sådan vælges et slør til bruden

Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, August

Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, August
Anonim

En gift pigens renhed, renhed, kyskhed - alt dette har længe været udtryk for brudens slør. Ofte er denne bryllupsattribut nu erstattet med alle slags hatte eller kranser. Tilhængere af traditioner og klassikere insisterer dog stadig: den moderne brud skal kun være i et slør. Hvordan man ikke laver en fejl, når man vælger en så vigtig detalje i brudeparets brudekjole?

Image

Hvor længe skal et slør være?

Den vigtigste ting, som bruden skal fokusere på, når hun vælger et slør, er funktionerne i en brudekjole og frisure. Det tilrådes også at tage hensyn til typen af ​​ansigt og figur.

Derudover afhænger valget af slør af detaljerne i vielsen. Et langt slør, for eksempel, er ideelt til et traditionelt bryllup, hvortil embedsmænd (kolleger, chefer) også inviteres. En sådan længde vil se særlig fordelagtig ud med en simpel elegant kjole og et minimum af smykker. Tag dig tid til at købe et langt slør til en kjole med en frodig fald: du risikerer at se prætentiøs og latterlig.

Klassikeren er sløret, der har en gennemsnitlig længde. Hun er i perfekt harmoni med næsten alle modeller af brudekjoler. Det vigtigste er, at kanten af ​​tilbehøret ikke falder sammen med halsudskæringen - det er bedre, hvis det er lidt højere eller lavere. Sløret skal ikke være engang op til taljen: i dette tilfælde er figuren visuelt opdelt i halvdelen, og bruden ser ikke så spektakulær ud. For nygifte med krumformede former er et slør til midten af ​​hofterne ideelt, hvilket visuelt vil gøre figuren slankere.

Om Veil Form

Når du vælger formen på tilbehøret, skal du tænke over, hvad du nøjagtigt vil fremhæve i dit eget billede - frisyren eller selve sløret. Et enkelt lags slør understreger smuk styling. En flerlags kan gøre frisuren lettere - gæsternes opmærksomhed vil være fokuseret på sløret.

Slørfarve

Hvid farve til et bryllupsslør er bestemt perfekt. Dette gælder dog kun i tilfælde, hvor bruden har en hvid brudekjole. For brudekjoler med et andet farveskema vælges et slør i samme skygge med kjolen.

Korrekt valgt bryllupsslør er i stand til at gøre billedet af den nygifte charmerende og unik. Dette tilbehør er forbundet med mange ritualer og traditioner ved en vielsesceremoni. For eksempel når svigermor efter brylluppet fjerner sløret fra den nygifte svigerdatter, symboliserer dette den unge kvinde, der kommer ind i mands familie og får en ny social status.