Logo da.decormyyhome.com

Tips til gartnere

Tips til gartnere
Tips til gartnere

Video: 2020 Gartner Market Guide for SOAR | Siemplify 2024, September

Video: 2020 Gartner Market Guide for SOAR | Siemplify 2024, September
Anonim

Pleje af planter tager ikke meget tid og kræfter. Men hvor vidunderligt du vil føle dig, når du har kommunikeret med dem, fordi dette er partikler i naturen, og det heler og giver en følelse af harmoni i sjælen. Så at dine planter altid er stærke, ikke gør ondt og blomstrer storslået, der er flere hemmeligheder, der skal pleje dem.

Image

Brugsanvisning

1

Plant aldrig en lille plante i en stor gryde, den vil vokse langsomt. Læg ikke gryderne på vindueskarmen tæt på glasset - om sommeren kan blade, der kommer i kontakt med glasset, brænde ud og fryse om vinteren. Om efteråret og vinteren er det bedre at vande blomsterne om morgenen og i den varme sæson - om aftenen.

Image

2

Det anbefales at sprøjte blomsterne tidligt om morgenen, hvis det ikke virkede, så om aftenen, men ikke om eftermiddagen. Vand skal hældes i sprøjten varmt, men ikke kogende vand, selvfølgelig. For at farve bladene var lyse og saftige, tilsættes 2-3 dråber kamferalkohol til 1 liter vand i sprøjtevandet. Fød planten med ricinusolie under blomstringen. Tilsæt 1 tsk ricinusolie til 1 liter vand, ryst godt og vand blomsterne.

Image

3

Når du genplantes blomstrende planter, stram jorden kraftigt. For planter med dekorativt løv skal jorden være løs. Brug ikke kun kemisk gødning, men også organiske, som bananskaller, der passeres gennem en kødslibemaskine, mælk til kunstvanding af kaktus (1 spiseskefuld pr. 1 liter vand), som knusede æggeskaller blandet med pulveriseret sukker i et forhold på 10: 1, vandet, hvor ægene blev kogt i, da det indeholder en masse mineraler.

Image