Logo da.decormyyhome.com

3 elektriske apparater, der forenkler livet

3 elektriske apparater, der forenkler livet
3 elektriske apparater, der forenkler livet

Video: Boris Brejcha @ Tomorrowland Belgium 2018 2024, September

Video: Boris Brejcha @ Tomorrowland Belgium 2018 2024, September
Anonim

Hver uge tilbringer vi flere timer på rengøring, vask, opvask og andre husholdningsopgaver i stedet for at tilbringe denne tid med vores familie eller gøre noget behageligt. Ikke alle ved om nogle moderne elektriske apparater, der kan gøre vores liv lettere.

Image

Vaskemaskine / tørretumbler. Det er vanskeligt at finde et hus uden vaskemaskine. Vi bruger det flere gange om ugen, og derefter bruger vi cirka 20 minutter på at hænge vaskeri. I en dag er det ikke nok, men om en måned er det 4-5 timer. En vaskemaskine / tørretumbler frigør dig denne gang. Fra maskinen får du tørre ting, som du straks kan stryge eller rengøre i skabet.

Støvsugerrobot. Du behøver ikke længere at bruge timer på at kæmpe med snavs på gulvet, det er ikke nødvendigt at lytte til støj fra en konventionel støvsuger. En robotstøvsuger vil rengøre lejligheden, selv i dit fravær. Programmer det bare til rengøring på bestemte dage og timer (dette kan være tidspunktet for dit arbejde eller gåture med børn og kæledyr), og glem heller ikke at fjerne spredte ting og ledninger fra gulvet. Når arbejdet er afsluttet, oplades selve robotstøvsugeren, og du behøver kun at rengøre støvopsamleren og selve apparatet en gang om ugen.

Robot polermaskine. Den yngre bror til en robotrenser. Ja, nu kan der ofte efterlades hyppig vådrensning. Robotpudseren sprøjter rent vand, tørrer gulvet med det og suger derefter snavset i en separat beholder. Det er udstyret med sensorer, der genkender områder med stor forurening. Takket være robotpolermaskinen vil der ikke kun være snavs og støv på dit gulv, men også pletter.