Logo da.decormyyhome.com

Hvad skal man gøre, hvis Samsung støvsugeren ikke tændes

Hvad skal man gøre, hvis Samsung støvsugeren ikke tændes
Hvad skal man gøre, hvis Samsung støvsugeren ikke tændes

Indholdsfortegnelse:

Video: Støvsugeren trækker ikke i ledningen, hvad man skal gøre 2024, Juli

Video: Støvsugeren trækker ikke i ledningen, hvad man skal gøre 2024, Juli
Anonim

Samsung-teknologi har været meget populær og meget efterspurgt i mange år. Og vi taler ikke kun om telefoner og bærbare computere, men også om husholdningsapparater. Samsungs kvalitet er blevet bevist gennem årene. Men selv de mest høje kvalitet og holdbare ting fra tid til anden pauser eller holder helt op med at arbejde.

Image

Hvad skal man gøre, hvis et sådant problem skete med et så nødvendigt husholdningsudstyr som en Samsung-støvsuger?

Overvej en model med en støvsuger samsung sc6573, og hvordan du reparerer den selv, hvis den holder op med at tænde.

Hvis støvsugeren på et tidspunkt slukkes og ikke tændes, skal du først kontrollere, om den er overophedet. Ved overophedning kan støvsugeren muligvis slukke for at beskytte. I en sådan situation har han bare brug for at give 10-15 minutter til at køle af. Hvis det efter afkøling denne gang stadig ikke tændes, skal du kontrollere strømmen. For at bruge en anden stikkontakt er det muligt, at hun stoppede med at arbejde. Men hvis støvsugeren stadig ikke tænder, er det nødvendigt at kigge efter årsagen deri.

Dernæst skal du kontrollere de mest almindelige årsager til fejl, hvorfor Samsung støvsugeren muligvis ikke tænder eller gnister:

  • vi tjekker ledningen, det er sandsynligt, at det går i nærheden af ​​stikket;

  • Vi kontrollerer driften af ​​tænd / sluk-knappen på sagen, det er sandsynligt, at kontakten er udbrændt. Dette sker meget ofte på grund af konstant vibration og hyppig brug;

  • Kontroller støvsugers termiske sikring. Det er placeret i selve motoren. Du skal adskille støvsugeren. Den termiske sikring er installeret for at beskytte viklingen mod overophedning;

  • vi tjekker motoren, der er stor sandsynlighed for, at enten den er ødelagt, eller at børsterne tørres;

  • når vi inspicerer motoren, kontrollerer vi øjeblikkeligt lejerne for en funktionsfejl. For at gøre dette, skal du tage ham i en skribleri og svinge lidt i forskellige retninger for ankeret. Hvis akslen føles løs, kan erstatningslejer ikke undgås.

Før støvsugeren adskilles, skal du tage stikket ud af stikkontakten. Selv hvis den ikke tændes, leveres der stadig spænding til den.

Image

Hvis problemet er i børsterne eller lejet, kan de udskiftes alene, uden at vende sig til masteren for at få hjælp.